Barcelona premia “El Tomás de Sarrià”

Els guardons Barcelona Restauració reconeixen els restaurants de barri perquè el prestigi que ja tenen en el seu entorn arribi al conjunt de la ciutat.

Els restaurants “Granja Elena”, de Sants Montjuïc, “El Tomás de Sarrià”, de Sarrià-Sant Gervasi, i “En Ville”, de Ciutat Vella, han estat reconeguts amb els Premis Barcelona Restauració que ha celebrat la seva 2a edició. L’Ajuntament de Barcelona va crear el 2018 aquests guardons amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor la restauració dels barris i la seva contribució a la cohesió de la ciutat. En aquesta segona edició hi ha hagut 30 candidats, un per cada districte i categoria.

Els premis es distribueixen en tres categories: “Qualitat gastronòmica”, “Integració en el barri” i “Local notori o innovador”. A més, aquest any incorporen la categoria de “Reconeixement especial” que ha sigut atorgat al restaurant “Can Recasens” del districte de Sant Martí per la seva trajectòria de 113 anys i la seva aportació gastronòmica al barri del Poble Sec.

La categoria “Qualitat gastronòmica” premia el restaurant pel seu recorregut gastronòmic avalat pels clients del barri, veïns i les seves diverses associacions. D’altra banda, la “Integració en el barri” identifica el restaurant amb les particularitats de l’entorn i el territori. El premi a “Local notori o innovador” reconeix concepte o la trajectòria històrica del local.

El sector de la restauració compta amb més de 9.300 establiments a Barcelona que donen feina a més de 67.000 persones. Això representa el 6,4% de la població activa de Barcelona. La iniciativa busca ser un impuls per a un dels sectors fonamentals de la vida quotidiana i l’activitat econòmica de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s