Obre el club d’striptease més gran de Catalunya

L’obertura no ha fet gaire il·lusió als veïns. Denuncien públicament que Dollhouse provocarà sorolls i conflictes al Raval Sud.

Per si no hi havia prou animació a les Rambles ara ha obert les portes el club d’striptease més gran de Catalunya. Es tracta de Dollhouse, un local on se celebren espectacles en directe de caire sensual i eròtic. Està situat en el número 17 de la Rambla, al mateix lloc on ja s’havia allotjat durant molts anys un peep show (un local on es poden veure espectacles de pornografia)

La cara visible de l’espai és una de molt coneguda, Chiqui Martí, stripper històrica que es va fer molt popular en l’època del Crónicas Marcianas de Xavier Sardà.

Sorolls i aldarulls
L’obertura no ha fet gaire il·lusió als veïns de la Rambla. Han denunciat públicament que un negoci d’aquestes característiques al Raval Sud provocarà problemes als residents. D’una banda, sorolls i aldarulls a peu de carrer, i de l’altra, un increment de la prostitució a la zona, perquè les professionals del sexe s’acostaran a la porta a captar clients.

Martí ha fet palès que Dollhouse no és cap prostíbul, i que té la llicència en regla. Però l’empresa tampoc no es responsabilitza del que passi de portes enfora. Això serà cosa de la guàrdia urbana, i dels veïns, és clar.

L’Ajuntament, per boca de Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI, s’ha defensat al·legant que la llicència per a un club d’striptease té més de deu anys i que prohibir-la hauria suposat una prevaricació per part del consistori. De totes maneres ha assegurat que es farà un seguiment acurat de l’activitat del negoci durant els primers mesos i, si cal, es precintarà el local.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s