Croada contra els captadors de clients

Tranquils. No parlem dels locals de restauració sinó d’un altre sector que està molt en auge a Barcelona: els clubs de fumadors de cànnabis. Últimament s’han multiplicat arreu de la ciutat però ara, en alguns espais, s’atreveixen a captar clients al carrer, bàsicament turistes. Una activitat d’altra banda absolutament prohibida, perquè els clubs només existeixen perquè els fumadors acudeixin amb el seu tabac. La compra venda, i per descomptat la captació de clients està prohibida. Ho han denunciat veïns del barri Gòtic que han vist a captadors oferint droga a turistes i passejants que circulen pel Raval.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s