Una candidatura independentista a la Cambra de Comerç

Petita revolució a la Cambra de Comerç de Barcelona. Un grup d’empresaris i professionals desafia l’establishment habitual amb una candidatura diferent, i de caire independentista. Són 40 empresaris catalans d’èxit, encapçalats per Joan Canadell, cofundador de Petrolis Independents; Joan Font, director general de Bonpreu; Pere Grau, gerent de Catgas i l’actor Joel Joan, en qualitat d’actor i empresari, és clar.

Es tracta d’una candidatura col·legiada que no aspira tant a guanyar com a condicionar el no president, perquè sigui algú sensible amb el sobiranisme. De moment, els candidats que sonen són més aviat continuistes: el financer Carles Tusquets, president de la Comissió Econòmica Estratègica del Barça o l’ex director general de Cacaolat, Enric Crous.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s