Rebuig a fer pisos enmig de Collserola

El fet que Collserola sigui un Parc Natural des del 2010 no significa que no estigui en perill. Hi ha espais que encara apareixen com urbanitzables, segons el Pla General Metropolità de l’any 1976. És el cas de les urbanitzacions La Rierada i Vallpineda, de Molins de Rei.

Tot va començar quan l’Ajuntament va reclamar als propietairs d’algunes de les cases ubicades en espais naturals un pagament per dotar-les dels serveis bàsics necessaris, com ara aigua corrent o clavegueram. Les quotes exigides són tan altes que molts residents es podrien obligats a vendre les cases. Cosa que afavoriria, curiosament, nombrosos promotors interessats en un espai aïllat i natural on caben prop de 261 cases. De moment els veïns estan recollint signatures per mitjà de Change.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s