Tocs primaverals per a finals de l’hivern

Arriba aquell moment en què ja estem cansats de l’hivern però encara falta una mica per a la primavera. La solució passa per fer petits canvis en el nostre estil. Aportar tocs primaverals, per alegrar-nos una mica el dia, però sense oblidar que encara fa fred i que no podem badar.

Per això vull mostrar-vos algunes de les tendències i combinacions que seguiran presents aquesta temporada, si teniu l’oportunitat de trobar-les en rebaixes vostres conjunts lluiran frescos i diferents.

Menta o neó
Començo per els pantalons MOM jeans. Tornen més clàssics que mai, còmodes i molt casuals, combinats amb un jersei en tons menta o neó. i unes esportives tindrem aquest outfit, juvenil i desenfadat perfecte.

Abrigada i elegant
Volem treure a la llum aquestes americanes que tant ens agraden. Amb un jersei asota anirem abrigades i elegants. M’agrada combinar-lo amb un bàsic atemporal: una faldilla negra i unes botes blanques. Per a mi és la millor compra d’aquestes rebaixes. Queden genial tant amb vestits com amb faldilles, i no passen desapercebudes.

Camel
Qui no té una peça camel en el seu armari aquesta temporada? El color de tendència segueix amb nosaltres. M’encanta combinar-lo amb peces en color blanc ressalten moltíssim i els jerseis de coll alt són còmodes i lleugers, uns botins negres i llista per a qualsevol ocasió.

Bàsics a mà
Tingueu a mà els diferents bàsics, esportives, botes i uns botins, perquè ens donaran molt joc en tot el que ens queda de l’hivern. A més, són perfectes per a les primeres combinacions primaverals.

Complements amb caràcter
Feu-vos amb complements que adoreu, ulleres de sol, barrets. Són els vostres aliats, donaran caràcter als vostres estilismes.

Així que m’incloc entre totes aquelles persones que estan cansades dels conjunts bàsics d’hivern, tristos i apagats… Donem-li un gir al nostre armari i rebem amb els braços ben oberts la primavera.

*Gema Ruíz
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s