Nou Cap de Colla dels Castellers

Els Castellers de Barcelona han escollit Jaume Montolio com a nou Cap de Colla. L’equip tècnic de Montolio està format per Jordi Planas al capdavant de pinyes, Gabriel Guerrero al de troncs, Carlos Maroño encarregant-se de l’àrea de pilars i Jordi Lleixà “Txory” com a cap de canalla.

Montolio, que substitueix Carlos Maroño, va ser cap de colla entre els anys 1994-1995, 2000-2001 i 2014-2015. L’última vegada que va ser al capdavant de la colla, els vermells van tastar la gamma extra descarregant diversos cops el 9d8 i intentant, en una ocasió, el 4d9 sense folre. El nou Cap de Colla ha expressat la gran il·lusió que té per poder guiar la colla en aquest 50è aniversari. Ja ho va ser durant el 25è aniversari i “vol tancar el cercle”. En un any ple d’actes i actuacions importants, Montolio ha demanat un esforç extra als vermells per poder fer d’aquesta una gran temporada.

Durant la temporada, els vermells celebraran mig segle de castells a la ciutat de Barcelona duent a terme una sèrie d’actes destinats als seus castellers i al públic en general. Publicaran un llibre format per 50 fotos de pilars de 4 a llocs significatius de la colla o de la ciutat de Barcelona (Sagrada Família, Primer Local de la Colla, Hospital de Sant Pau,…). També faran una exposició fotogràfica i convidaran les 17 colles que tenen apadrinades a tot Catalunya (i Austràlia) a fer una diada conjunta que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, entre molts altres esdeveniments que es desvetllaran durant el mes de febrer.

Foto: Marc Serarols

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s