El sector musical denuncia TV3

L’Acadèmia Catalana Musical ha denunciat que TV3 també s’aprofita de La Roda per recaptar diners extra procedents dels drets d’autor dels músics i compositors. La Roda és un sistema de captació de diners que consisteix en emetre en antena actuacions musicals amb continguts inèdits amb l’únic afany de recaptar diners.

Si poseu TV3 de matinada trobareu espais com Blues a l’Estudi o Jazz a l’estudi, per exemple, basats en actuacions musicals. Es ven com a promoció de la música en directe però el cert és que alguns del enregistraments són de fa més de deu anys. I alguns grups ni tan sols existeixen a hores d’ara. L’única raó, doncs, per programar-los, és que els artistes han cedit el 45% dels seus drets a les productores que poden lucrar-se amb les reemissions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s