Guanyadors del concurs de cant

Potser no és tan popular com Operación Triunfo o la Voz però del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas surten autèntics artistes que desafien les modes i les tendències. La soprano russa Aigul Khismatullina  de 29 anys i el tenor peruà Ivan Ayon de 25 anys han guanyat el primer premi ex aequo de la 56a edició del Concurs, en la Final celebrada  al Gran Teatre del Liceu. El segon premi ha recaigut en la soprano Liv Redpath (Estats Units), mentre que el Tercer Premi ha correspost al xinès Long Long.

La resta dels premis oficials han recaigut en el baríton eslovè Jaka Mihelac (Quart Premi), la mezzosoprano ucraïnesa Valentyna Pluzhnikova (Cinquè Premi) i el contratenor coreà Siman Chung (Sisè premi).

A la Final del Tenor Viñas d’enguany han participat 22 cantants, d’un total de 529  de 61 països.  Els artistes han passat per proves eliminatòries a Londres, Nova York, París, Milà, Berlín, Beijing, San Francisco, Moscou i Madrid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s