Primera incubadora d’impressió 3D

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, va inaugurar el dilluns, 11 de febrer, la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D, 3D Factory Incubator, al Polígon Industrial de la Zona Franca de Barcelona, un espai creat per donar suport al creixement de projectes empresarials de fabricació additiva.

La iniciativa, liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació Leitat, és la primera incubadora a nivell europeu que albergarà, exclusivament, iniciatives d’impressió 3D i compta amb el suport econòmic de fons FEDER a través de la Fundació INCYDE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s