La patronal s’interessa pel Barça

Ha causat estupor la noticia apareguda a El Confidencial en què s’afirmava que Joan Rosell, ex president de la patronal CEOE, estaria estudiant presentar-se a les eleccions del FC Barcelona. A Rosell li haurien ofert liderar una candidatura apolítica, és a dir, una candidatura allunyada de l’entorn sobiranista. És perquè la junta directiva, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, és criticada per ser botiflera i catalanista alhora, depèn de qui faci la crítica. En qualsevol cas si la idea ha sortit de Madrid i s’està dissenyant allà, no augurem gaire futur a la candidatura en qüestió. Més aviat sembla un globus sonda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s