Reobren el cas del fetge d’Abidal

La Secció Desena de l’Audiència Nacional de Barcelona ha ordenat reobrir la investigació per les suposades irregularitat en el transplantament de fetge de l’ex jugador del Barça Eric Abidal, actual secretari tècnic del club. El cas va sorgir arran d’unes escoltes al llavors president Sandro Rosell on el seu interlocutor donava per fet que havien comprat un fetge al jugador i havien encobert el delicte fent servir al cosí d’Abidal. Ningú no ho negava, cosa que va provocar una investigació sobre el transplantament.

Tant Barnaclínic, l’hospital on es va portar a terme la intervenció, com la Generalitat, responsable de la gestió dels transplantaments, van certificar que tot s’havia fet correctament i el cas es va sobreseure a l’octubre de 2018 per tractar-se de meres conjectures sense proves.

Ara però, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya estima el recurs presentat per la fiscalia i ordena reobrir el cas. Volen parlar amb el donant i revisar tots i cadascun dels documents signats, a banda d’identificar l’interlocutor de Rosell, que parlava amb un telèfon propietat del club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s