5 Consells per estalviar energia

Tenir un bon sistema d’aïllament per evitar les filtracions d’aire i revisar la calefacció són els factors claus per estalviar en el consum.

Arriba el fred i el que més ens ve de gust és quedar-nos a casa mirant una bona peli. Però el que també fa aquest temps és disparar les factures de l’electricitat i del gas, per això seleccionem una sèrie de recomanacions de l’empresa de condicionament Brico Privé per fer front a les baixes temperatures.

  1. Aïllament tèrmic: revisar i valorar l’estat de les parets de la llar és el primer punt a tenir en compte ja que si no estan ben aïllats poden generar pèrdues d’escalfor que comportarien un major consum electrònic i de gas.
  1. Revisió de la calefacció i canonades: cuidar i revisar els sistemes de calefacció instal·lats abans que arribin les temperatures més baixes és bàsic. També hem de purgar els radiadors i vigilar la pressió per evitar possibles pèrdues.
  1. Finestres de qualitat: evitar les filtracions d’aire ens permetrà conservar l’escalfor i estalviar-nos la necessitat de pujar el termòstat de la calefacció. Per això és important invertir en unes finestres de qualitat, ja que a la llarga poden reduir fins a un 70% les pèrdues energètiques de la llar.
  1. La decoració com aïllament: utilitzar elements decoratius, com per exemple catifes o cortines, com una capa nova d’aïllament és molt efectiu. Si omplim els espais grans amb aquests objectes i mantenim les persianes baixades quan baixi la temperatura, entrarà menys fred.
  1. La llum solar: amb el sol pot augmentar la temperatura de casa de manera natural. Hem de deixar les cortines obertes durant el dia perquè entri la llum i tancar-les quan se’n vagi el sol per evitar passar fred.

*La Torre de Barcelona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s