Unes quantes hores molt ben aprofitades a Milà

Un cop més us porto una d’aquestes escapades que tant m’agraden. Què us sembla si fem un diumenge viatger a Milà?

Milà és la meva ciutat preferida en el món. M’encanten els seus carrers plens de botigues, els tramvies, el menjar… És una ciutat perfecta que es pot veure en poques hores, tot i que ja t’avanço que el viatge se’t farà molt curt. Milà és una destinació perfecta per a una escapada d’hivern.

La sortida, ben d’hora
Tot comença amb un vol a primera hora del matí. L’autobús de l’aeroport ens deixa a l’estació central. Des d’allà agafem el metro fins a la primera parada, el Duomo. És la meva part preferida. Després caminem per les Galeries Vittorio Emmanuelle i ens dirigim cap al Castello Esforcesco. S’hi pot entrar i és un lloc molt bonic on fer-se fotos. A més, hi ha un museu molt interessant a l’interior. Un cop acabada la visita sortim per l’altre extrem i ens trobem amb un parc enorme on podem descansar una mica i relaxar-nos.

Botigues i restaurants
La següent parada és Via Torino, un carrer ple de botigues i restaurants perfecte per menjar alguna cosa bona. Tot caminant arribareu fins Porta Ticinesse, i seguint per aquest camí, podeu agafar un tramvia en direcció a Navigli, un lloc amb molt d’ambient on la gent surt a fer una copa. Els canals són el lloc perfecte per acabar el nostre recorregut i descansar una mica. D’allà podeu tornar caminant cap a la zona del Duomo i fer algunes compres a les botigues.

Moda milanesa
Aquí teniu algunes de les meves propostes per a qualsevol escapada d’hivern, especilament a Milà.

El color camel està molt de moda així que, com a bona amant de les tendències aquí m’hi sumo. Començo amb un abric de drap, elegant i fàcil de combinar, perfecte per a looks de dia i de nit. Uns pantalons negres són un bàsic per a un viatge, a més les samarretes bàsiques donen molt de joc.

_DSC0024-3.jpg

Més opcions. Jerseis de coll alt, color cru, amb una aire formal i elegant. Perfecte per portar amb pantalons, faldilles i, a sota, un pitxi.

IMG_4297.JPG

Per acabar, unes esportives i uns botins. Tanquem la maleta i llestos per gaudir de la ciutat de la moda.

*Gema Ruíz
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s