Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Al cap, una diadema

Durant la primavera d’aquest 2018 que estem a punt de deixar no ens vam cansar de portar mocadors al coll. Més endavant, cap a l’estiu, ens vam enamorar dels mocadors lligats al cap. Així doncs, no podíem acabar l’any d’una millor forma: amb una diadema.

Oblideu-vos de qualsevol altre complement i acompanyeu tots els looks nadalencs amb una banda al cap -tot simulant un mocador, de vellut o amb pedreria-. Serveix tant si vas vestida de vint-i-un botons per un sopar especial o per celebrar les festes amb la família com si vols donar un toc especial a un conjunt de diari. Foto: Stradivarius.

@stradivarius 1.jpg

Clàssic o sofisticat?

Si vols decorar la casa amb tocs nadalencs i no morir en l’intent el primer que heu de fer és estudiar les diferents habitacions i veure quin estil us defineix millor. Si tireu per un estil clàssic o rústic, l’ideal són tons vermells i verds combinats amb fusta. Si sou més aviat sofisticats i minimalistes no dubteu en fer servir elements platejats, blancs i blaus. I si encara voleu més sofisticació: daurat, daurat i daurat! bé. Combineu-lo també amb tons beixos i marronosos. Foto: Ikea.

gravityhome-ikea-christmas-2016-11-768x517.jpg

Leggins i pantalons brillants

No hi ha res que m’agradi més que una tendència que alhora és funcional i ideal per l’estació. Visca els pantalons i leggins d’aquesta temporada!

Han arribat els pantalons brillants, amb efecte setinat o plàstic, i els pantalons de pell -o que ho simulen-. Els més típics són els negres, però també et pots atrevir amb altres colors com el vermell, el blau o el verd. La majoria d’aquests estan fets amb teixits folrats per dins, o sigui que ja no cal passar fred per presumir de vestit.

leggins brillants.jpeg

El color de 2019

Com cada any, Pantone publica el color, en majúscules, que ens acompanyarà durant els 365 dies que viurem. Per a 2019 és el Living Coral (16-546). I què podem esperar d’aquest color? Interacció humana i connexió social, sempre amb llaços positius, optimistes i alegres, en definitiva: la humanització de les relacions. “Un to coral, animat i vital que aposta per la vida, amb matisos daurats que aporten energia i dinamisme amb un toc de suavitat” així el defineixen des del Pantone Color Institute. Segur que veurem molt aquest color als aparadors de les marques pioneres.

pantone coral.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s