Ràdio Primavera Sound

El popular festival de música Primavera Sound ha impulsat una emissora online pròpia. Els estudis són a Barcelona i l’emissora emet una programació eclèctica i internacional per mitjà de tres canals a Internet. A més, es pot accedir en directe als programes emesos per RPS Studios, a l’espai Abaixadors10 del Born de Barcelona.

Les emissions comencen amb 100 programes que s’aniran incorporant progressivament a la programació diària. RPS-1 emet en castellà, RSP-2 en anglès i el tercer canal, RPS-RANDOM, està dedicat en exclusiva a la música, bàsicament experiements sonors i bretolades acústiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s