100 quilos d’anxoves, intervingudes

La tarda del dia 23 de novembre, agents de la URMA i inspectors de la DG de Pesca van realitzar un control de venda de peix fora el recinte de la llotja de Blanes per detectar productes pesquers que no havien estat venuts a la llotja i que no tenien cap tipus de document. Un d’aquells controls rutinaris.

La sorpresa va arribar en registrar el maleter d’un vehicle on van trobar 100,85 kg d’anxova sense cap document que acredités la seva procedència. A més, el transport no garantia les mesures adequades per a la conservació del producte.

En el control també es van localitzar bàscules i bosses de plàstic que eren utilitzades per vendre el peix al detall a la població sense cap garantia.

Els responsables, dues persones de 47 i 56 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Pineda de Mar estan denunciats per una infracció greu a la Llei de Pesca i Acció Marítimes 2/2010. Aquestes infraccions estan tipificades com a greus i poden suposar multes que oscil·len entre els 301 i els 60.000 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s