Els diccionaris, molt emprenyats amb Vox

Abans que el partit d’extrema dreta s’apropiés de la paraula Vox, que vol dir veu en llatí, el mot era conegut per identificar una popular marca de diccionaris i eines escolars, present al mercat des de fa cinquanta anys. És probable que hàgiu tingut entre les mans algun dels nombrosos productes d’aquesta editorial de Barcelona, que pertany al Grup Anaya.

L’èxit del partit polític a Andalusia ha provocat un dany col·lateral a la imatge de l’empresa i dels diccionaris. S’ha de ser molt càndid per pensar que una empresa cultural com aquesta tingui alguna cosa a veure amb la ultradreta. No obstant, és evident que a nivell simbòlic la marca podria quedar ressentida. Els editors han explicat que ells només en la marca Vox per editar llibres i ara mateix ja no poden fer res contra la resta dels usos de la marca Vox. Ara bé, preferirien que no existís cap partit polític amb el seu nom. N avís per a navegants: si no voleu que un partit polític s’apropiï del vostre nom ja podeu anar a registrar-lo.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s