15 Idees de regal per a última hora

Si encara no heu comprat els regals de Nadal ja podeu córrer, sinó encara sereu un d’aquells que surten a televisió la Nit de Nadal o de Reis comprant a última hora. Si el que us manca és inspiració aquí us deixem algunes idees més o menys originals que potser us treuen de més d’un problema.

Regals Personalitzats
Una tassa d’esmorzar, un coixí o una polsera són regals convencionals però si tens l’habilitat de personalitzar-lo, amb el nom o les inicials de la persona es converteix en un regal molt emotiu, i original. Hi ha molts més regals que es poden personalitzar com la roba, sobretot de la llar: tovalloles, barnussos, etc. Sigueu originals i, això sí, tingueu en compte que el procés de personalització no és automàtic, haureu d’encarregar-ho amb antelació. Per a roba personalitzada i brodats feu un cop d’ull al web www.laboutiquedecostura.com

Una selecció gastronòmica
La panera és ja una autèntica institució a les nostres terres, però no tothom té la sort de rebre’n una a la feina. I encara menys encara en aquests temps. Per això és una molt bona idea regalar una selecció de productes de qualitat, nadalencs o no, depenent del destinatari. Un bon gourmet us agrairà que li regaleu un formatge de cabra, un pernil ibèric, o un vi del Priorat. Hi ha moltes botigues on trobareu productes delicatessen: per exemple a la planta soterrani de l’Illa Diagonal.

Una vetllada màgica
Ja tenim moltes coses materials, i cada cop menys temps per gaudir-les. Si sempre esteu enfeinats potser el regal que més us agrairan els vostres serà dedicar-los-hi una vetllada màgica. Per exemple un bon sopar en un restaurant de la zona alta. O si sou més aviat casolans podeu preparar el sopar a casa: compreu la millor carn, el millor peix i un bon llibre de receptes i l’èxit està assegurat. També podeu contractar una nit especial a casa vostra amb actuacions musicals i tot. Feu un cop d’ull a www.acqustic.com

Roba per vestir
Continuem amb la idea de passar temps junts. Per què no us emporteu la parella o el germà de compres? És un bon regal perquè a més d’un jersei, una brusa o unes sabates estareu regalant el vostre temps i la vostra companyia. A tots els eixos comercials trobareu botigues de moda i complements.

Màxima adrenalina
Si l’objecte de regal és un aventurer o aventurera una bona idea és regalar-li màxima adrenalina. Una experiència extrema per a una o dues persones i fins i tot grups. És el present perfecte per a tots aquells que vulguin sentir l’adrenalina a flor de pell, capaços de provar els esports més extrems. Barranquisme, conducció esportiva, salt en paracaigudes, vol en globus, parapent, curs de kitesurf, flyboard… Trobareu propostes d’aquest estil a Smartbox i similars.

Relax, salut i el que calgui
No tots els regals tenen perquè ser materials. Què me’n dieu de regalar un bon servei? Un que us agraeixin de veritat. Per exemple una petita aventura com pot ser una sessió de flotació o de spa, o potser un tractament facial. Demaneu al centre que us faci una mena de val i així el destinatari del regal podrà triar el servei que més li agradi. En aquest mateix número de La Torre de Barcelona trobareu una gran oferta de centres de salut i estètica. Feu un cop d’ull!

Tarda lliure per als pares
Per a una parella amb fills no és fàcil gaudir del temps junts. Quedeu-vos els nens i convideu-los a un tast de vins, o de formatges, o potser al teatre o a un concert . Regaleu-vos la possibilitat de tornar a gaudir del temps lliure i fer aquelles coses que ara ja els queden una mica lluny. A més de la bona obra del mes aconseguireu que recordin durant molt de temps el vostre regal.

Regala cultura
Entre la crisi, la pujada de l’IVA i la situació política els espectacles culturals estan passant per un autèntic Via Crucis. Regaleu cultura. Ja tenim massa coses i en canvi segur que us agrairan unes bones invitacions per al teatre, el cinema o un concert.  No és només per veure teatre, un concert o una pel·lícula de cinema sinó per viure un moment especial en parella. Si us ho passeu bé veient la TV junts, com us ho passareu veient un espectacle que valgui la pena? Consulteu els webs ticketmaster.com o teatral.net per saber què es cou a Barcelona.

Bons propòsits esportius
Ja sabeu que l’any nou és el temps dels bons propòsits. I un dels clàssics és fer esport. Una bona motivació per animar-se pot ser un equip d’aeròbic nou de trinca, o unes sabates esportives o, per als més valents, equipament especialitzat d’esquí per aprofitar la neu que caigui al país. I si són més de gimnàs, per què no regalar la matrícula i alguns mesos? En els temps que corren segur que us agraeixen un regal tan pràctic.

 Un viatge inesborrable
És un regal apte únicament per als més generosos. Hivern és un bon moment per viatjar i disposeu de molts destins. Si us agrada el fred podeu anar a veure la casa del Pare Noel, al nord de Finlàndia, o fer una escapada per practicar algun esport de neu. Si voleu fugir del fred més val que enfileu cap a l’hemisferi sud. Si regalar una vetllada pot ser decisiu per a una parella imagineu com pot ser d’especial regalar un viatge plegats a algun lloc on no existeixi la crisi o, com a mínim, no se’n parli tant. Al web www.viajeroshoy.com trobareu moltes idees per fer escapades més o menys llargues.

Regals per a la llar (no masclistes)
Des d’aquí no us recomanarem regalar electrodomèstics, no us desitgem cap discussió de parella, però és veritat que els regals per a la llar han evolucionat molt i ara sí que podem trobar moltes idees de caire personal, que tenen més a veure amb l’oci o les aficions. Per exemple, a un gourmet del cafè se li pot regalar una cafetera exprés, o a un llaminer un kit de pastisseria. Això és acceptable. El que no s’accepten són aspiradors, planxes o cassoles, a no ser que la persona ho demani, que també hi ha gustos per a tot.

Joguines per adults
La tardor és un moment crític per a les parelles. Si heu resistit fins ara, Nadal pot ser un bon moment per recuperar la passió perduda, o desada en un calaix per manca de temps. Una joguina per a adults, de caire eròtic o sexual, no té per què ser vulgar o ofensiva. Hi ha una gran oferta d’objectes i jocs sensuals elegants, de bon gust i sobretot, divertits. Podeu informar-vos i tafanejar una mica a Amantis (Torrent de l’Olla, 145 www.amantis.net) una botiga eròtica molt allunyada del tòpic dels sex-shops foscos i sòrdids.

Retorn a la infància
A vegades la felicitat és tan senzilla que cap en un flascó. Happy Pills (www.happypills.es) és una farmàcia molt especial perquè els seus medicaments són llaminadures d’arreu el món. En aquest cas el regal, a banda de la llaminadura en si mateixa, és un retorn puntual a la infància més tendra.

Nadal en vaixell
I si traslladem el dinar de Nadal a un vaixell? Us imagineu la cara dels vostres cunyats? No surt barat però és una idea molt original si esteu cansats de la celebració tradicional. I què me’n dieu de rebre el nou any abraçat a la parella i navegant a mar obert? Romàntic, oi? I fer el sopar de Nadal de l’empresa en un vaixell? Això sí que promet diversió! Feu un cop d’ull a www.g3bcn.com

Gastronomia i cultura
Més que dinars, sopars o visites guiades podeu regalar una experiència inoblidable que combini un bon àpat amb una sortida que us una ciutat plena d’història i de misteri. Sopar al Palau Requesens amb un espectacle medieval, visita nocturna a l’Observatori Fabra, un cap de setmana medieval al Monestir de Poblet o una visita nocturna pel barri gòtic són algunes de les propostes que trobareu a www.sternalia.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s