“Legends of Catalonia” a Nova York

La Generalitat ha posat en marxa una campanya de promoció turística pionera, per mitjà d’un videojoc. I ho ha fet a la capital del món, Nova York.  

La campanya gira al voltant del joc de realitat virtual “Legends of Catalonia”, protagonitzat per l’excapità del FC Barcelona, Carles Puyol; l’alpinista Edurne Pasaban; i els cuiners germans Roca. El joc transcorre en sis indrets emblemàtics de Catalunya -l’amfiteatre romà de Tarragona, la Seu Vella de Lleida, la muntanya de Montserrat, el Cadaqués dalinià, i el Mercat de Sant Antoni i la Sagrada Família a Barcelona-, té una durada de 50 minuts, i està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). Es pot accedir al tràiler del videojoc a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/sr6gU-A8p0Q

S’ha presentat a la seu oficial que el FC Barcelona té a Nova York. Durant la presentació, que s’ha fet davant una trentena de mitjans i professionals del sector turístic nord-americà.

Per al seu llançament, l’Agència Catalana de Turisme ha comptat amb la col·laboració de SONY. Així, el joc es pot descarregar gratuïtament des de la botiga online de PlayStation i jugar-hi utilitzant unes ulleres de realitat virtual.

Amb “Legends of Catalonia”, per primera vegada, un organisme públic de promoció turística com és l’Agència Catalana de Turisme ha utilitzat un videojoc de realitat virtual per promocionar una destinació turística. L’objectiu és crear una experiència totalment immersiva que doni a conèixer Catalunya i des de la “virtualitat” acosti els jugadors a la “realitat”.

Un mercat amb molt potencial
L’ACT ha decidit enguany focalitzar aquesta campanya internacional en els Estats Units ja que és un dels mercats que més ha crescut en el darrers anys (621.000 visitants al 2015, 864.000 al 2016 i 1,1 milions al 2017) i un dels que més despesa genera (1.183 milions d’euros al 2015, 1.593 milions al 2016 i 2.110 milions al 2017).

De fet, conscients d’aquesta potencialitat, l’Agència Catalana de Turisme va decidir obrir al 2011 una oficina de promoció turística a Nova York, amb l’objectiu de promocionar la destinació turística catalana als Estats Units. Des d’aquesta oficina es gestiona també la promoció de Catalunya a Mèxic i Canadà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s