Setmana de l’àlbum il·lustrat

Si teniu debilitat pels àlbums d’il·lustracions no podeu deixar passar la IIª Edició de la Setmana de l’Àlbum, un esdeveniment que congrega els projectes més engrescadors. Tindrà lloc del 2 a l’11 de novembre a llibreries, escoles i biblioteques d’onze províncies diferents: Almeria, Astúries, Balears, Barcelona, Girona, Las Palmas, Madrid, Osca, Sevilla, València i Saragossa.

Seran deu dies intensius al voltant del gènere àlbum, consistents en trobades amb escriptors i il·lustradors, tallers, exposicions, taules rodones sobre el gènere i activitats lúdiques,destinades tant a nens com a joves, pares i formadors. A Catalunya s’organitzen més de 150 activitats a Barcelona i comarques (Cardedeu, Cerdanyola del Vallès, Gavà, Les Franqueses del Vallès, Mataró, Ripollet, Rubí, Sabadell, Terrassa i Vic) i a Girona i comarques (Banyoles, Torroella de Montgrí). Aquí podeu veure la programació completa.

Paral·lelament a les activitats distribuïdes pel territori català, es crearà durant aquesta setmana un espai de formació permanent a Barcelona al Pati Llimona, pensat per a professionals interessats en el gènere.

L’associació ¡Âlbum! és (vol ser) el vehicle que ajudi a donar visibilitat al llibre àlbum, però no només això, vol ser un punt de partida per crear nous lectors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s