Llarga vida als estampats!

estampats horitzontal

Si aquest octubre destaca per alguna cosa serà per tots els estampats que portarem. Tant és així, que encara no s’ha declarat un guanyador en aquesta batalla per ser la tendència de la temporada. Tots es porten, tots estan de moda, i tots es veuen a Instagram, a l’Street Style i a les botigues de roba.

Scarf
L’estampat que sempre havíem vist en mocadors de les nostres mares, o fins i tot de les nostres àvies. Ara es trasllada a qualsevol altra peça. Tot combinant dibuixos de cadenes, aquest print té tots els números per ser l’autèntic must have d’aquesta temporada. Sorpresos?

Serp
Des de feia mesos que tot apuntava a que el print animal seria el rei de la jungla, o de la temporada. A l’estiu ja vèiem que l’estampat de lleopard es portava en qualsevol peça de roba. Però hi ha hagut un gir inesperat en aquesta història: l’arribada del print de serp o phyton print, que ha aconseguit destronar el felí.

Quadres
A mesura que s’apropava la temporada tardor-hivern 2017 ja es van començar a veure estampats amb quadres, especialment amb línies blanques i negres, molt fines i sobre teles grises. Ara aquest print torna, tot i que ho fa amb algunes variacions: inspirat en Burrberry, aquest estampat torna als carrers sobre tons marrons i beix. T’animes?

Camuflatge
Torna a estar de moda, -si es que mai ho ha deixat d’estar-. I seguint aquesta mateixa línia, també trobaràs com a tendència les granotes de treball en tons llisos, com el beix, el marró o el verd fosc, sempre molt relacionats amb els colors de la natura o militars.

Carla Pagespetit
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s