Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Deco

El shinrin yoku és un corrent de pensament nascut al Japó, fa segles, que posa en valor el poder dels boscos i les zones verdes per ajudar a la desconnexió i el benestar interior. A casa també podem aconseguir un clima similar posant plantes en alguns racons de les habitacions. Si et fixes en les tendències de decoració recents, veuràs que pots trobar una planta a qualsevol lloc: a la tauleta de nit, al costat de la pica del lavabo, sobre la nevera o al costat de la televisió. I si jugues amb altres elements de fusta encara serà més fàcil evocar a un espai natural.

deco - plantes.jpg

 

Boots made for walking

Un calçat còmode, que ens abrigarà aquest hivern i que ens farà anar a la última. Impossible? Una tendència que captivarà a totes les enamorades dels estils hippie chic y boho: les botes de cowboy. Aquest element ha passat dels westerns a totes les passarel·les de moda. A priori, pot semblar una peça complicada de portar si no és amb uns texans, però què me’n dius de portar-les amb una camisa blanca i faldilla texana, un vestit midi, o fins i tot amb uns shorts? Pots portar-les més bàsiques, de color marró, o atrevir-te amb algun estampat o color més lluent.

cowboy.JPG

Mobles per als peluts

Tothom que tingui una mascota a casa sabrà que els peluts de la casa han d’estar ben cuidats, i que és inevitable mimar-los. Ikea tampoc se n’ha pogut estar, i per això ha tret aquest mes una nova línia de productes i mobles (amb el nom de Lurvig) per a gats i gossos. Aquesta nova col·lecció de l’empresa sueca ja fa mesos que estava disponible a altres països, i per fi ha arribat les botigues de Barcelona. Ja podeu aconseguir un sofà per al gos o una prestatgeria per al gat! Això si, ho hauràs de muntar, tu com sempre.

mascotas ikea.jpg

Los Javis es passen al terror

Totes les produccions recents de la parella han estat un autèntic èxit: primer va venir la sèrie Paquita Salas, i després la pel·lícula musical “La Llamada”, ara convertida també en obra teatral. Javier Ambrossi i Javier Calvo tornen amb un projecte nou. Què en sabem? Doncs que aquest cop serà una sèrie de terror i un dels seus protagonistes serà pelut (i farà bup bup). Estarà inspirada en Black Mirror i s’estrenarà a la plataforma Flooxer. Per descomptat també en sabem el nom: “Terror y feria”. No podem esperar més per veure-la!

los javis.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s