La CUP porta al Barça als tribunals

Tot i que oficialment tothom està satisfet amb el nou espai Barça, això no és exactament així. El grup municipal de la CUP ha recollit les queixes de molts veïns, i les pròpies, i ha presentat un recurs contenciós administratiu per aturar el projecte i obrir un debat al voltant d’aquesta obra “faraònica”. La CUP va ser l’únic partit que es va oposar a la Modificació del Pla General Metropolità per fer possible l’Espai Barça. Posteriorment també la Generalitat va donar el vistiplau.

L’operació contempla l’enderroc del Miniestadi, el Palau Blaugrana, la pista de gel, les oficines del club, el pont que passa per sobre d’Arístides Maillol, l’edifici Boulevard i les rampes d’accés a l’estadi. En aquest gran espai lliure es construirà un nou pavelló poliesportiu per a les seccions. Fins aquí, perfecte. El problema és que el club també pretén ubicar oficines, hotels, botigues i restaurants. Aquesta és la raó per la qual s’havia de modificar el Pla General, que qualifica tot l’espai com a equipament esportiu.

Algú es beneficiarà molt de l’Espai Barça però, per a la CUP i uns quants més, no serà la ciutat ni, concretament, els veïns de Les Corts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s