Entrades més barates per als més joves

Si tens entre 18 i 25 anys la cultura et surt molt més barata durant els mesos d’octubre i novembre. El Departament de Cultura ha impulsat la 6a edició de la campanya Escena 25 per promoure l’accés dels joves a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.

Escena 25 facilita als joves uns preus especials, d’entre 3 i 10 euros, per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu. Per participar-hi cal inscriure’s a la plataforma www.escena25.cat, on es poden seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals es vol assistir. Podeu comprar l’entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l’equipament. El registre i la reserva per a tots els espectacles es pot fer fins al 30 de novembre i no hi ha límit d’espectacles ni d’entrades.

Durant els mesos de gener a juny la plataforma s’obrirà cada 25 de mes durant 24 hores per a que els joves puguin comprar entrades per als espectacles del mes següent, és a dir, el 25 de gener podran comprar els espectacles per al mes de febrer.

En la campanya hi col·laboren més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya, que oferiran entrades destinades al públic d’entre 18 i 25 anys. A Catalunya hi ha 585.738 persones en aquesta franja d’edat, que ja poden gaudir de tota l’oferta que es va posar al seu abast el passat 28 de setembre.

Objectius de la campanya
Escena 25 vol crear les millors condicions que possibilitin l’accés dels joves a la cultura, en aquest cas, a les arts en viu; donar a conèixer la programació dels equipaments culturals i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu; conèixer les actuals preferències culturals dels joves per adaptar i orientar l’oferta, si s’escau, i finalment, crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu. A la vegada, vol ser una promoció dels equipaments d’arts escèniques i música entre el públic de 18 a 25 anys, i una oportunitat per a fidelitzar aquest segment de públic i ampliar-lo.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb els teatres i sales de concerts de Catalunya. Compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Direcció General de Joventut, les Universitats i Biblioteques de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat, TRAM, TMB i RENFE.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s