El Barça refusa 300 milions d’euros de Mediapro

El País ha publicat que el Barça va refusar una oferta milionària de Mediapro per donar nom a l’estadi. Segons el diari Roures hauria ofert 300 milions perquè el Barça en digués Camp Nou Mediapro durant els propers 20 anys. La gran barrera però hauria sigut l’exigència del Barça que Mediapro retirés la demanda per espionatge contra Sandro Rosell.

El propi Roures ha confirmat la notícia a la COPE tot i que no ha revelat tots els detalls. Sí que ha confirmat l’oferta, que es va presentar aquest estiu, i l’esxigència del club que Roures considera fora de lloc, perquè no té res a veure amb els interessos del club.

Posar nom a l’estadi, allò que ara se’n diu naming rights, és una prioritat per finançar el nou Espai Barça. Per poder assumir els costos del projecte, uns 600 milions d’euros, el club compta amb un crèdit sindicat de 200 milions, uns altres 200, que procedirien de l’activitat ordinària i 200 més extra dels naming rights.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s