La UB expulsa quatre estudiants molt espavilats

El karma s’ha girat en contra d’uns estudiants d’Administració d’Empreses que havien descobert el negoci del segle, i sense sortir de classe. L’any 2016 aquests emprenedors van accedir al correu electrònic d’una professora i van aconseguir les preguntes de l’examen. Però no es van conformar amb això sinó que les van posar a la venda per un preu mòdic que oscil·lava entre 20 i 300 euros. En total van guanyar uns 2.000 euros per cap. El negoci era rodó però una veu anònima, i honrada, va avisar la professora i tot se’n va anar en orris.

Ara els quatre joves, tres nois i una noia, han sigut expulsats de la Universitat de Barcelona. La decisió arriba tan tard perquè la professora i el centre van denunciar el cas per la via penal. El procés va tan lent que han decidit tirar endavant una sanció temporal per un període de dos anys.

L’examen es va anul3lar però el que no sabem és que va passar amb els diners. Ben segur que els estudiants que van comprar l’examen poden reclamar la devolució, si encara conserven el tiquet de compra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s