La samarreta d’Urdangarín seguirà penjada al Palau

L’Assemblea de Compromisaris del FC Barcelona del passat 20 d’octubre no va poder votar la retirada de la samarreta d’Iñaki Urdangarín, que penja del sostre del Palau Blaugrana com un homenatge a la trajectòria del jugador. No ho va poder fer perquè la proposta de retirada no va assolir el recolzament de 3.200 socis, el 3% de la massa social, com indiquen els estatuts. Els promotors de la campanya, Manifest Blaugrana i Dracs 1991, només van aconseguir-ne 3.000, però han denunciat l’excessiva rigorositat del club en aquestes qüestions ja que han hagut de fer la campanya sense més recurs del seu esforç i sense cap suport del Barça.

El club d’altra banda, per boca del portaveu Josep Vives ha fet constar que la samarreta està retirada per mèrits esportius i que l’única manera que una proposta accedeixi a l’odre del dia de l’assemblea és que s’assoleixin els requisits necessaris.  Urdangarin compleix una pena de cinc anys al penal de Brieva, tot i que ningú no l’ha vist, com a conseqüència de la sentència del cas NOOS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s