Josep Cuní i Ricard Ustrell, a la SER

El periodista Josep Cuní torna a la ràdio després del seu periple per TV3 i 8TV. I torna al lloc d’on va sortir: Ràdio Barcelona, l’emissora on va començar fa més de 40 anys. La cadena aposta enguany per una fórmula doble: un programa d’abast estatal, Hoy por hoy, dirigit per Pepa Bueno i Toni Garrido, en espanyol, òbviament. I un d’àmbit català, Aquí Josep Cuní, en català per a les freqüències de l’anomenada SER Catalunya.

Cuní no estarà sol a Ràdio Barcelona. Una de les sensacions de les últimes temporades a Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, presentador d’El Suplement, l’acompanya en aquesta aventura. Tots dos coincideixen en què van sortir per la porta del darrera dels seus projectes. Cuní era l’estrella dels informatius de 8TV, però les audiències tan minses van acabar per condemnar-lo. De la seva banda el final d’Ustrell a l’emissora catalana també va ser molt misteriós. Rumors de problemes per a renovar-lo, queixes d’uns i altres, el presentador de baixa durant unes quantes setmanes per estrès… I un comiat definitiu sense destí final. Fins que hem sabut que s’incorpora a Ràdio Barcelona i que està enregistrant nous programes d’Els Quatre Gats per a TV3 .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s