El millor croissant es ven a la zona alta

Una pastisseria de la zona alta de Barcelona ha guanyat el XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat, celebrat a l’Escola de Pastisseria de Barcelona. Es tracta d’Albert Roca i de Sant Croi by Albert Roca, que té establiment al carrer Pàdua i un altre al carrer Bassegoda, a Sants. El premi oficial és de 1.000 euros, però el veritable guany és la peregrinació de clients per provar el croissant més famós de la ciutat.

Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat que han presentat les seves propostes de croissant de mantega, els que no tenen banyes. El Gremi de Pastisseria de Barcelona organitza aquest premi, aquesta ha sigut l’onzena edició, per incentivar i premiar els coneixements i les habilitats dels pastissers artesans en brioxeria.

Roca és un expert en això dels croissants perquè ell ja va guanyar el mateix premi el 2009, quan les seves pastisseries es deien Badia Roca. De fet és l’únic mestre pastisser que aconsegueix revalidar el premi. Es va formar l’any a l’Espai Sucre i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s