Els germans Torres, ambaixadors del Cava

La Confraria del Cava ha reconegut els germans Sergio i Javier Torres com a nous Ambaixadors del Cava. Els populars bessons, xefs dels restaurants La Cocina de los Torres, a Les Corts, i Dos Cielos, a Madrid, a més de presentadors del programa ‘Torres en la cocina’ de TVE han estat nomenats en el marc d’un del actes més destacats de la 37a Setmana del Cava.

Els germans s’han declarat uns grans amants del cava, i han reconegut que el fan servir sovint per elaborar les seves receptes. Sergio i Javier Torres, a més, s’han compromès a parlar del cava de Sant Sadurní en un dels seus programes de televisió.

La 37 edició de la Setmana del Cava continua i encara sou a temps de participar en algunes de les activitats:

  • XII Cursa Solidària País del Cava. Es disputarà el diumenge 28 d’octubre. En les deu edicions anteriors, aquest cursa ha aconseguit recaptar més de 120.000 euros per la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.
  • 7a Nit Solidària del Cava. Tindrà lloc el 23 de novembre al MNAC i recaptarà beneficis per Càritas. Aquesta iniciativa ha recollit més de 150.000 euros en sis edicions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s