¿Qué fue de Pavlovsky?

Ángel Pavlovsky obre la temporada del Teatre La Gleva després de cinc anys retirat dels escenaris. Però la tornada és condicional. Només cinc funcions, del 5 al 9 de setembre. Apareixerà acompanyat de la seva pianista durant prop de vint anys, Bárbara Granados, que es compromet a explicar tota la veritat sobre la retirada dels escenaris de l’artista.

L’espectacle neix de la necessitat de dotar d’un contingut específic el documental que Estudi Bárbara Granados està produint sobre la trajectòria de Pavlovsky i que ens aproximarà el personatge i la persona d’una manera íntima i diferent. El documental, que té prevista la seva estrena al llarg del 2019, va obrir aquest mes d’agost una plataforma de finançament a través de Verkami.

Els realitzadors del film i el propi artista es van anar animant i han decidit fer una breu temporada de representacions al Teatre La Gleva per compartir amb el “seu” públic l’experiència de tornar a l’escenari i “desenterrar” el personatge de “la Pavlovsky“. La idea inicial era fer una única representació, però donada la capacitat de la sala i l’interès que ha despertat, es faran 5 funcions.

¿Qué fue de Pavvlovsky?

  • Data: 5,6,7 i 8 a les 20:30 hores. I el dia 9 de setembre a les 19:00.
  • Lloc: Teatre La Gleva
  • Preu: 20 € (16€ si es compra amb antelació)

La Pavlovsky
Nascut a la República Argentina el 1941, Ángel Pavlovsky va iniciar les seves activitats en el món de l’espectacle en la seva etapa d’estudiant universitari a Buenos Aires. Va fer teatre de text, de gest i dansa, en espectacles teatrals i operístics. Va prosseguir la seva formació a França i el 1973 va traslladar la seva residència a Espanya, on va treballar com a coreògraf i mim a TVE.

Comença a participar en espectacles de music hall i el 1974 neix el seu personatge de “La Pavlovsky”, que es consolida a partir del 1975, quan es trasllada a Barcelona.

Des d’aleshores, tot i que ha fet espectacles teatrals de text i òpera a les ordres de diversos directors a Espanya i França, La Pavlovsky l’ha acompanyat sempre i li ha atorgat una popularitat i escalf del públic poc comuns.

L’any 2013, després de més 50 anys de carrera damunt dels escenaris, Pavlovsky es va retirar. Fins avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s