Oracle també s’instal·la a Barcelona

Una de les companyies referents en el camp de la tecnologia, la nord-americana Oracle, també s’instal·larà també en breu a Barcelona, a la Torre Glòries, al mateix edifici on s’instal·larà Facebook. D’aquesta manera la Torre Agbar podria convertir-se en un clúster tecnològic de referència per a tota Europa.

L’empresa instal·larà a Barcelona els treballadors de la divisió Oracle NetSuite, especialitzada en els serveis del núvol i responsable de les aplicacions de pagament. En total uns 250 professionals. Ocuparan tres plantes de l’edifici, un espai de 3.500 metres quadrats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s