10 trucs per viatjar més barat

Comptes amb un pressupost escàs per a les vacances? Tan escàs que fins i tot penses quedar-te a la ciutat? Tranquil! Viatjar no sempre suposa una gran despesa, si superem alguns prejudicis. Per veure-ho més clar hem demanat a la Sandra García, editora de Travelzoo.es a Espanya i experta en viatges des de fa més de 8 anys que sintetitzi 10 trucs que ens poden ajudar a viatjar més barat.

 1. Anticipar-se o pagar més
  El truc principal i més basic és l’anticipació. No és fàcil, i no sempre estem en condicions d’anticipar-nos però si vols anar de vacances més barat has de fer-ho amb previsió i organització. Si els espanyols ens anticipéssim estalviaríem fins a 85 milions d’euros al any, segons un estudi de La Vanguardia.
 2. Comparar és una obligació
  Un altre factor important és comparar pàgines webs d’hotels i transports. Has d’invertir molt de temps però no et costa diners i sempre trauràs algun benefici. Les més utilitzades per comparar són: Trivago, Kayak, Booking, Skyscanner i Hoteles Combined.
 3. Ves contra el corrent
  No és una llei d’or però sol funcionar. Els hotels de destins d’interior o de muntanya ofereixen preus més barats per el fet de que a l’estiu els destins més buscats són a la costa. La Vall d’Aran, els Pirineus, o fins i tot el Tirol austríac o els Alps italians són bones opcions.
 4. Destins alternatius
  El països nòrdics (Dinamarca, Finlàndia, Noruega o Suècia) són ideals per a l’estiu. Els vols surten barats i l’oferta és àmplia, precisament perquè tothom busca platja i sol.
 5. Vols barats a l’estiu?
  Com que els preus dels vols als mesos d’estiu pugen exageradament vagis on vagis et donem dues solucions: la primera, com hem dit abans, és anticipar-se, ja que la majoria d’espanyols no ho fan. La segona considerar destins alternatius com les ciutats de Copenhaguen, Oslo o Estocolm, Sardenya o qualsevol illa grega. Els preus no són regalats però són aptes per a pressupostos ajustats.
 6. Valora el que tens més a prop
  Si no et pots permetre anar amb avió, busca opcions de viatge per carretera. Portugal és un destí exquisit i accessible, més que els destins dels sud.
 7. Busca l’hivern
  Si ets d’aquelles persones que no t’agrada l’estiu i no saps que fer als mesos de calor, opta per llocs que es trobin en ple hivern: Argentina, Austràlia, Nova Zelanda o Sud-àfrica. En aquests països trobaràs menys massificació, millors preus i més possibilitats descobrir com viu la gent real.
 8. Activitats gratuïtes
  Informa’t, abans d’arribar, sobre la possibilitat de realitzar activitats gratuïtes, com entrada gratis a museus els diumenges o festius, per exemple. Així reduiràs el pressupost global del viatge.
 9. Sigues obert amb l’allotjament
  Si vas en grup una bona opció per estalviar és llogar una casa rural o un apartament. Depèn d’on vagis potser t’interessa allotjar-te en un càmping. Quant a hotels, no et conformis amb les primeres opcions, compara preus en funció dels barris, no és el mateix allotjar-se a Ciutat Vella que a Horta-Guinardó, oi?
 10. El cost de la vida
  I finalment, busca informació sobre el cost de la vida allà on anem. És important perquè podem gastar-nos en dinars tot el que ens hem estalviat en el viatge. Una pàgina web on pots comparar és Expatistan.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s