Si vols lligar emporta’t un gos

Si el gos ja és un bon amic vostre encara ho serà més després de saber què li va passar a un dels col·laboradors de l’investigador francès Nicolas Gueguen.

Quina és l’estació més propícia per a l’amor? Hi ha partidaris de la primavera i partidaris de l’estiu. Més o menys tothom està d’acord que l’hivern o la tardor no són tan adequats com les estacions més càlides. Quan pugen les temperatures puja la libido, tenim més predisposició per sortir, per conèixer gent i gaudir del temps lliure. Segurament per això molts es preparen a hores d’ara per a una gran aventura, o per a unes quantes.

Revisem a continuació algunes claus per trobar parella i que poden ser especialment eficaces durant l’estiu.

  1. Imprescindible ser divertit

Segons una detallada investigació del científic francès Nicolas Gueguen, expert en conducta, semblar divertit és el més efectiu, per als homes. Hi ha un 43% de possibilitats que la noia acabi regalant el seu número de telèfon a un home que aparenti ser divertit. Alerta! No es tracta d’acostar-se a la noia i llançar acudits d’Eugenio a discreció sinó de semblar realment divertit. La noia, per exemple, es fixarà si els teus companys de farra riuen i s’ho passen bé. Si és així tens gairebé la meitat del seu telèfon.

  1. Porta una guitarra sempre amb tu

Semblar un músic també funciona amb les noies, segons explica Gueguen. I diem semblar perquè Gueguen, que és un investigador seriós però molt de la broma, és el primer en reconèixer que en principi n’hi ha prou de carregar una guitarra acústica per fer el primer acostament. Ja veurem què passa quan us toqui fer-la sonar però és una cosa que podeu discutir durant la primera cita íntima.

  1. La sensibilitat és un valor en alça.

No funciona sempre ni amb totes les noies però de partida heu de saber que el 24% són receptives si us veuen amb un pom de flors a les mans o fent alguna altra activitat que mostri la sensibilitat que porteu ben endins. Com en el cas de la guitarra tampoc no cal que les flors siguin per a la noia en concret n’hi ha prou que les aneu passejant amunt i avall fins que alguna noia es fixi en vosaltres.

  1. Un gos, element clau

Si el gos ja és un bon amic vostre encara ho serà més després de saber què li va passar a un dels col·laboradors de Gueguen. Aquest jove de 20 anys va sortir al carrer amb un gos i es va dedicar a llançar-li floretes elegants a les noies de 18 a 25 anys, floretes del tipus “Només volia dir-te que ets molt maca. Aquesta tarda treballo però m’agradaria trucar-te i que anessin a fer una copa algun dia”. Una cosa elegant i gens intimidatòria. Doncs bé, acompanyat del gos el 28% de les més de 100 noies consultades va donar-li el telèfon. En canvi sense el gos només un 9,8 % van cantar-li el número. L’estudi no concreta si el telèfon era correcte ni si el col·laborador de Guguen es va extralimitar en l’estudi però la funció socio-afectiva del gos, un mongrel de pèl negre, és evident.

  1. L’amabilitat va la baixa

És una cosa que molts homes no acaben d’entendre. Són amables i atents amb les noies però això no genera cap interacció, o com a mínim la que ells voldrien. Gueguen també ha investigat aquesta qüestió. Va enviar un dels seus col·laboradors al carrer amb la missió d’ajudar les noies, per exemple, a trobar l’adreça que cercaven. Després de l’ajuda corresponent el col·laborador s’interessava per les noies i els hi demanava el telèfon. Però en aquesta circumstància només un 15% de les noies va entrar en el joc. I és que elles, al cap i a la fi, només volien trobar una adreça.

  1. Els lletjos tenen una oportunitat

Un estudi publicat recentment a la revista Gender Issues posa en relleu perquè hi ha tantes dones maques que van amb homes lletjos. A banda de raons no estrictament relacionades amb l’atracció (com ara l’edat o el potencial econòmic, per exemple) la investigació es fixa en com les dones trien els homes en les webs de cites. I els resultats demostren que les dones no rebutgen directament als homes lletjos, si els troben altres virtuts. Ara bé, els lletjos sí que penalitzen més en cas que es portin malament. Això vol dir que les dones seran més tolerants amb un home atractiu que amb un de lleig però la primera aparença no és definitiva. Els lletjos doncs tenen una oportunitat, que no la desaprofitin.

  1. Una música adequada

Us heu preguntat mai perquè tantes cançons parlen d’amor i de sexe, fins i tot de forma explícita? L’oïda és un sentit bàsic per a l’excitació sexual i la música té una capacitat gairebé única d’activar més parts del cervell que qualsevol estímul. Una cançó apropiada us pot ajudar a lligar més que qualsevol altre element extern, però cal que hi hagi una predisposició per part de l’altra, esclar. Sinó no hi ha manera per molt excitant que sigui la cançó. Algunes propostes per escalfar l’ambient: Sexual healing, de Marvin Gaye; Rid of Me, de PJ hardy o l’eterna Je t’aime… Moi non plus, de Serge Gainsbourg i Janet Birkin. I want your sex, de George Michael, és una opció més directa encara.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s