Productes agrícoles a prop de casa

El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya participa com a cap de fila en el projecte Tr3s local, conjuntament amb les Cambres d’Agricultura  de l’Ariège i els Pirineus Orientals com a socis. Aquest programa proposa desenvolupar un projecte que afavoreixi la professionalització, competitivitat i internacionalització de les empreses agràries dels territoris transfronterers de Catalunya i França, a través de fomentar la venda d’aliments en circuits de proximitat.

El projecte Tr3s local, que va obtenir la millor qualificació dels 62 projectes aprovats en aquesta convocatòria per promoure el comerç de proximitat en aquestes regions frontereres, ha estat dotat amb un pressupost total de 892.000 €, el 54% del qual li correspon al departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu principal del projecte, que es durà a terme entre 2018 i el 2020, és donar suport a la comercialització de productes locals en entorns rurals i promocionar el segell de Venda de Proximitat, i preveu fomentar els circuits curts i la venda directa per millorar l’accessibilitat dels productes al consumidor.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s