8 beneficis del gelat cassolans

Els xarrups són refrescants i energètics. En comparació amb altres tipus de gelats contenen un percentatge alt de fruita.

El gelat és una molt bona opció per refrescar-se però és que, a més, és una opció molt nutritiva. Us proporcionem uns quants beneficis dels gelats casolans elaborats amb ingredients naturals i de primera mà, que no engreixen.

  1. Si et fa falta calci, pren de gelats de base làctia. Els gelats elaborats amb iogurt o llet tenen molt calci, un gelat diari aporta el 15% de calci necessari al teu organisme.
  1. Els gelats tenen moltes proteïnes i vitamines derivades de la llet i el iogurt, que defensen l’organisme i regulen les funcions metabòliques. És un bon aliment per als nens, els ancians i els malalts.
  1. Porten molt glúcids i et proporcionen energia. Els sucres són hidrats de carboni d’absorció ràpida, un autèntic combustible per al cervell, per la qual cosa proporcionen energia a l’organisme de manera instantània.
  1. Els gelats realment artesans contenen solament un 6% de greixos en la seva composició.
  1. Faciliten la digestió i un cop menjats ets sents millor. Es pot prendre tranquil·lament independentment de dietes i es pot consumir en qualsevol època de l’any.
  1. Es un aliment que el pot menjar qualsevol persona encara que faci dieta o no, i es un aliment per a qualsevol època del any.
  1. Si tens el sucre alt o estàs a regim, no pots consumir gelats light.
  1. Els xarrups són refrescants i energètics. En comparació amb altres tipus de gelats contenen un percentatge alt de fruita.
  1. Si tens amigdalitis la millor solució són els gelats i els granissat per disminuir la inflamació i controlar el dolor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s