La Generalitat aprova l’Espai Barça

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat el vistiplau a l’Espai Barça després d’una reunió al Camp Nou amb el president Josep Maria Bartomeu i el comissionat del projecte, Jordi Moix, on va conèixer els detalls del projecte. La Subcomissió d’urbanisme del municipi de Barcelona va aprovar definitivament, el passat 15 de maig, la necessària  modificació del Pla general metropolità (PGM) i el conseller Calvet va signar l’aprovació que ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Una vegada finalitzada la tramitació administrativa de la modificació, el Barça pot endegar els projectes d’urbanització i reparcel·lació i, posteriorment, sol·licitar les llicències de construcció. L’objectiu del club és iniciar les obres l’estiu del 2019.

Recordem que les associacions de veïns de la zona han presentat una demanda al tribunal contenciós administratiu per aturar el projecte. Segons ells el projecte no és altra cosa que un pelotazo del barça, de l’estil del que va protagonitzar Florentino Pérez al Reial Madrid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s