Prostitutes sindicades?

Una desena de prostitutes s’han afiliat a la Intersindical Alternativa de Catalunya (AIC) amb l’objectiu que es la prostitució es reconegui com a àmbit laboral i poder reclamar així els seus drets com a treballadores. És el primer cop que un sindicat accepta treballadores d’aquesta professió i que desafia les normes establertes entorn d’aquest món tabú. Segons ha explicat Paula Ezquerra, membre de la nova secció sindical, és un gran triomf que una estructura sindical reconegui les prostitutes com a com a companyes i treballadores.

Les prostitututes denuncien que com més clandestí és el treball sexual més exposades es tornen les treballadores, per això reivindiquen poder sindicar-se i lliurar-se de les mans dels explotadors. D’altra banda reclamen als polítics accions concretes si volen lluitar realment contra el tràfic de persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s