Reclamen autèntica energia verda

Els ecologistes i també la federació de Veïns de Barcelona han posat el crit al cel quan han sabut que l’energia que comercialitza Barcelona Energia, empresa municipal, prové de la incineradora de Sant Adrià de Besòs. O sigui que, tècnicament, és energia i de proximitat, però de verda no en té res.

El problema és que l’Ajuntament ha fet passar bou per bèstia grossa i ha venut com energia verda la proporcionada per Barcelona Energia, el gran projecte de l’alcaldessa, que va començar a funcionar el mes de juny. Ara ecologistes i veïns amenacen amb denunciar la responsabilitat de l’alcaldessa i de l’Àrea Metropolitana. La situació és greu perquè el tancament de la incineradora és una de les principals reivindicacions d’aquests col·lectius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s