El Barça expulsa 33 socis per estafa

El FC Barcelona ha interposat una querella criminal contra els implicats en les xarxes delictives que van falsificar entrades en l’últim Clàssic. A més el club ha imposat sancions als socis que van col·laborar d’alguna manera en la trama delictiva. En total aquell dia es van detectar 2.282 entrades falsificades gràcies a abonaments facilitats per socis temptats pel diner fàcil que oferien els promotors de l’estafa.

El Barça ha expulsat directament del club a 33 socis per reincidència en assumptes similars i ha sancionat 1.673 més amb 18 mesos de suspensió per no reconèixer el dany. 481 socis, d’una banda, i 511 de l’altra, han estat sancionats amb 14 mesos per haver reconegut els fets o haver contribuït a rescabalar els danys. Finalment als socis que han ajudat a identificar els responsables, 124, se’ls ha aplicat una sanció de sis mesos de suspensió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s