Un lobby contra les associacions de veïns

Alguns sectors empresarials de Barcelona, bàsicament l’hostaleria i la restauració, estan molt emprenyats amb les associacions de veïns. Consideren que són molt intransigents i que les seves exigències posen en risc el model econòmic de Barcelona. Fins i tot posen en dubte la seva representativitat. Per això el Gremi d’Hostaleria i Restauració ha impulsat una mena d’antídot, la plataforma veïnal “Nosaltres, barcelona”, amb l’objectiu de reivindicar interessos més generals que no pas els particulars dels veïns.

L’Associació sembla més aviat un lobby, format per dotze dones emblemàtiques i amb poder: l’arquitecta Benedetta Tagliabue, la ex regidora Katy Carreras, la periodista Rosa Maria Calaf o la presentadora Elisenda Roca, que exerceix de portaveu. Ella mateixa ha reivindicat durant la presentació una amplicació de la normativa de terrasses que enfronta residents i propietaris de locals en diversos punts de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s