Carme Ruscalleda tanca la paradeta

El restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, amb tres estrelles Michelin i trenta anys obert, tancarà el proper 27 d’octubre. Carme Ruscalleda vol deixar el dia a dia i dedicar-se a altres projectes. El local es transformarà en un bar que regentarà la seva filla. La cuinera mantindrà l’espai de cuina, el Cuina estudi, un laboratori de recerca culinària on continuarà treballant pel seu compte.

Els seus seguidors no quedaran del tot orfes perquè Ruscalleda manté el seu compromís al capdavant del Sant Pau de Tokio, que va obrir el 2004, i del Moments, el restaurant del Mandaril Oriental de Barcelona on el seu fill raül Balam exerceix de cap de cuina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s