TV3 respira i renova Quim Masferrer

Una de les primeres decisions del nou Govern encapçalat per Quim Torra ha sigut injectar 20,4 milions a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquests diners han arribat just a temps perquè la TV es trobava en una situació límit com a conseqüència de la pressió tributària. Recordareu que se li exigia un pagament d’IVA retroactiu després d’haver-la eximida durant molt de temps, com es fa, de fet amb totes les televisions públiques, com RTVE per exemple.

Aquests diners serviran per desbloquejar la paralització en la contractació de producció externa per al prime time de TV3 de cara a la tardor. Un dels afectats era El Foraster, el programa on Quim Masferrer recorre pobles de Catalunya tot descobrint autèntics personatges. Un cop sabuda la nona nova ja està enregistrant la sisena temporada d’un programa líder d’audiència. Els diners també han permès TV3 iniciar el rodatge de la sèrie Si no t’hagués conegut, la nova ficció de TV3 per a la tardor, protagonitzada entre altres per Pablo Derqui i Mercedes Sampietro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s