La Fundació Rosa Oriol prescindeix de la família Tous

De la mateixa manera que Rosa Tous, matriarca de Tous, va promoure la sortida de Pilar Rahola i Helena Rakosnik, esposa d’Artur Mas, de la fundació que porta el nom de la seva mare, en plena campanya espanyolista en contra de tot el que fes olor de procés, ara els patrons de la Fundació han decidit prescindir de l’empresària i fins i tot canviar-li el nom. Ho hem llegit a Naciodigital.cat

L’entitat passa a dir-se Fundació del Convent de Santa Clara i Rosa Oriol ja no en serà la presidenta honorífica. L’entitat s’instal·la al convent de Santa Clara, residència de Sor Lucía Caram, que continuarà com a directora. El gestor de l’empresa d’equips electrònics industrials Selba, de Sant Salvador de Guardiola, és el nou president de la fundació i substitueix Rosa Tous.

La Fundació del Convent de Santa Clara gestiona actualment un pressupost anual d’aproximadament 1,3 milions d’euros que dedica a diferents activitats benefiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s