Croada contra la venda ambulant

Agents de la Guàrdia Urbana, Policia Portuària i Mossos d’Esquadra van realitzar fa pocs dies una intervenció contra la venda ambulant no autoritzada a la zona del Passeig de Joan de Borbó (Ciutat Vella). En el context d’un operatiu que es va dur a terme dimarts passat, es van intervenir un total de 610 quilos de productes destinats a la venda ambulant no autoritzada.

El material, més de 2.500 elements, estava composat bàsicament per ulleres, vanos, sabates esportives, barrets, imants i clauers. Ara, tot aquest producte serà derivat a les plantes de reciclatge corresponents, segons s’estableix en el protocol per a la destrucció del material, majoritàriament productes falsificats.

Els operatius conjunts de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Portuària estan organitzats amb l’objectiu de fer prevenció de la venda ambulant no autoritzada a l’entorn de les zones com el Port Vell, el Moll de la Fusta o l’avinguda Joan de Borbó, i actuar en la intervenció del producte en el moment en què s’està produint la compra-venda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s