Els Castellers de Sarrià ja són una colla de ple dret

El passat 16 de juny, durant la diada castellera de Gavà els castellers de Sarrià van aconseguir descarregar tres castells de sis pisos, condició per poder tenir camisa pròpia i convertir-se en la setena colla de Barcelona de ple dret.

Després d’un any i mig de la seva re-fundació, els Castellers de Sarrià han assolit l’objectiu que s’havien proposat en segellar una actuació amb tres estructures de sis pisos, repte que s’havien proposat abans de tornar a lluir la camisa de color bordeus. Dissabte 16 de juny a l’actuació Angela Roca de Gavà, i acompanyats dels Castellers de Gavà i Castellers de l’Adroc, la nova colla sarrianenca va alçar per primera vegada en una diada el P4, 4d6, 3d6a, 3d6, P4.

La colla, desapareguda al 2004 després de 5 anys d’activitat, s’ha tornat a reconstituir des del novembre 2016, reclutant gent del barri i assajant sense parar tot un any i mig. A dia d’avui està constituïda per unes 50 persones, compta amb la simpatia i la col·laboració de dues grans institucions del barri: el Centre i Teatre de Sarrià, i l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, les quals cedeixen els seus locals per als assajos setmanals dels castellers.

Ara ja es pot dir que la ciutat de Barcelona té 7 colles castelleres i que el barri de Sarrià entra de nou – després de 14 anys fora- al mapa casteller de la ciutat comtal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s