Tres Torres atura la línia de bus V9

Unes quantes desenes de veïns de Les Tres Torres han aigualit l’estrena de la línia d’autobús V9, que connecta l’Eixample amb Sarrià i el barri de Tres Torres. Els veïns han tallat durant cinc minuts el trànsit, precisament quan el primer autobús començava el traçat. Aquesta acció simbòlica no será l’única per part d’uns veïns que denuncien el menyspreu de l’Ajuntament.

Els veïns van demanar a l’Ajuntament que el recorregut de la V9 no girés pel carrer Calatrava sinó que continués per Ganduxer fins al passeig de la Bonanova. D’aquesta manera es protegien Calatrava i Anglí, dos carrers interiors amb molt poc trànsit. Quant a la tornada els veïns recomanaven una alternativa clara com és la Via Augusta. Però l’Ajuntament va refusar les indicacions i va mantenir la idea inicial. A més la instal·lació del carril bus ha suposat l’eliminació de 60 places d’estacionament regulat per a residents.

Un barri menystingut
Els veïns reivindiquen que Tres Torres és el barri que rep menys inversió dels 73 que formen Barcelona. Quan s’inverteix és en assumptes puntuals com la V9 o el carril bici de Ganduxer, però en canvi no s’intervé per resoldre els problemes estructurals: voreres estretes, pals telefònics mal col·locats, problemes d’accessibilitat a l’entorn del mercat o manca d’equipaments

L’Associació ha enviat una carta a l’alcaldessa demanant-li una reunió, perquè en els tres anys de mandat cap dels tres regidors del Districte de Sarrià-Sant Gervasi ha rebut els veïns, ni s’han atès cap de les 10 prioritats entregades al Districte en l’inici del mandat.

Una resposta a “Tres Torres atura la línia de bus V9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s