Les sabates de l’estiu 2018

Altes temperatures, passejades per l’ombra, gelats a les terrasses i tovalloles plenes de sorra. Aquestes podrien ser algunes de les imatges més repetides durant l’estació de l’any que ha arribat. Sembla que amb la calor ens passin les ganes fins i tot de parar-nos cinc minuts davant l’armari i preguntar-nos: Què em poso avui? By @carlapagespetit

A l’estiu molts tendim a vestir-nos dia rere dia amb les peces més fresques i còmodes que tenim a l’armari. Més encara si estem de vacances. I això també inclou les sabates. Tot i així moda i comoditat es poden barrejar en un sol calçat, així que no tenim excusa per no anar de compres. Aquest estiu, trepitja fort!

Les espardenyes
Aquest any són el calçat estrella. Les trobaràs amb totes les versions: amb taló i sense, amb estampats i colors plans. Són unes sabates més informals però molt adequades amb qualsevol peça del teu armari: ja siguin uns jeans, un vestit mini o una faldilla midi o maxi. Totes les opcions són bones.

Busca-les amb tons nude si a l’estiu ets més de blancs i tons torrats, o mostassa si el que vols és que siguin el centre d’atenció. És un color que aquest estiu està molt de moda i que dona un punt de llum molt interessant. T’atreveixes?

sabates estiu (3).JPG

Les menorquines
Encara que sigui un clàssic en moltes cases, les avarques aquest any arriben amb més força que mai. El famós calçat provinent de les Balears és còmode i versàtil. A més a més, el seu disseny fa que es pugui reinterpretar i versionar: l’any passat ja es podien veure en alguns comptes d’Instagram menorquines amb la sola d’espart. Podríem considerar-ho, fins i tot, com una mescla entre les espardenyes i les avarques, una aposta infal·lible aquest estiu!

No cal que et quedis amb unes sabates de pell i d’un sol color. Busca la millor interpretació de les menorquines. En moltes botigues de Barcelona les trobaràs amb petits detalls afegits que faran que marquis la diferència entre els carrers de la ciutat: bordats, llaços i flors, brillants i fins i tot perles o tatxes.

sabates estiu (2).JPG

Les sandàlies pala
Una evolució dels mules que ens posàvem durant la primavera. Ara però, amb la punta destapada. Faran que les jornades laborals no siguin tan avorrides, i que vagis amb un calçat elegant, còmode i fresc. Una aposta segura per als teus passejos per la ciutat i fins i tot per a les trobades amb amics als vespres.

Les podràs trobar amb tot tipus de color i estampats, amb volums o llises. Són unes sabates que aportaran un toc de sofisticació a qualsevol look. A més, si el que vols és combinar-les amb un conjunt de nit, sempre pots optar per una sabata amb una mica més de taló. Un consell: aprofita que és estiu per portar colors vius, que amb la pell torrada del sol sempre queden millor.

sabates estiu (1).JPG

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s