Rakuten Camp Nou o Camp Nou Rakuten?

Segons hem llegit a El Mundo Deportivo Rakuten, espònsor principal de la samarreta de 2017 a 2021 por 55 milions d’euros fixes anuals, està molt interessat en incorporar-se al nom de l’estadi o fins i tot de tot l’Espai Barça, una fórmula publicitària coneguda com title rights. Per aconseguir-ho hauria de pagar entre 200 i 300 milions d’euros i comprometre’s durant uns vint anys.

Hiroshi Mikitani, el propietari de Rakuten sembla molt satisfet de la relació de la seva marca i el Barça. El milionari va arribar al Barça de la mà de Gerard Piqué i s’ha emportat Iniesta al seu club japonès, el Vissel Kobe. Incloure la marca al nom de l’estadi implicaria que a partir d’ara se’l conegui com Rakuten Camp Nou o potser Camp Nou Rakuten. Quin dels dos sona millor?

Més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s